Webshop

Tijdens mijn opleiding tot Holistisch therapeut viel het mij op dat ik nergens vloerankers (van vilt) & beschilderde poppetjes voor systemisch werk kon kopen. Nu vond ik dat geen probleem, omdat ik het heerlijk vond om het zelf te maken. Erg economisch was dit alleen niet en ik kan mij voorstellen dat niet iedereen de behoefte en tijd heeft om dit zelf te maken. Vandaar dat ik heb besloten het te maken voor (yoga)docenten, coaches, therapeuten, (self)healers, innerwork-junkies etc. die hier ook naar op zoek zijn.

Made with  ♡
Toepassingen


Zelf vind ik het naast het doen van opstellingen ook heel fijn om de vloerankers te gebruiken om 'in te checken' bij mijzelf of een ander dat bij zichzelf te laten doen in bijvoorbeeld een intake. Hoe gaat het eigenlijk holistisch met mij (of de ander?)

Door per niveau; fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch & spiritueel een anker te kiezen en op een rijtje op de vloer te leggen, kun je er door er op te gaan staan contact maken met jezelf op al die niveaus en ervaren wat er op dat moment nodig is.

Met deze methode kun je zo ook heel mooi 'teruglopen naar de essentie' en zicht krijgen op al die lagen waar van alles kan spelen wat jou misschien wel belemmert. Door er op deze manier van een afstandje naar te kijken kun je steeds dieper loslaten t/m spiritueel niveau, waar je jouw zijnstoestand weer kunt gaan ervaren :) Je pelt als het ware laagje voor laagje af.

Heb je hier vragen over of behoefte aan begeleiding? Stuur mij dan maar even een mailtje via info@ebb-flow.nl'
'Vertrouw erop dat wanneer je datgene doet wat heilzaam is voor jou, op de langere termijn ook heilzaam is voor het geheel.
Je bent het geheel.' 

❍ 


Ontspanning, bewustwording & (zelf)heling

Daniëlle Jansen is aangesloten bij beroeps- & belangenorganisatie 
Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT)


Daniëlle Jansen is aangesloten bij  de onafhankelijke klachten en geschillen commissie
van Geschillen Alternatieve Therapeuten (GAT)

Daniëlle Jansen is geregistreerd bij de belangenvereniging
Reiki Vereniging Cirkel