Aanbod
Holistische therapie, coaching 

& energetisch lichaamswerk
❍ In een holistische sessie maak ik naast jouw wensen intuïtief gebruik van verschillende methoden en technieken uit de holistische coaching, therapie & energetisch lichaamswerk ✨

Je kunt (per sessie) kiezen uit begeleiding vanuit de praktijk (Amsterdam oost of Noord) of voor online begeleiding. Dit werkt voor de meeste behandelingen ook erg goed, omdat het wat laagdrempeliger kan zijn om vanuit jouw vertrouwde omgeving begeleid te worden. Het mooie van energiewerk is ook dat het ook heel goed op afstand kan. Het is dus maar net waar jij behoefte aan hebt.

❍ Om het ijzer te smeden als het heet is, kun je mijvoor Direct Coaching direct appen wanneer je behoefte hebben aan heling, begeleiding in jouw proces. Ik reageer dan binnen 24 uur op doordeweekse dagen en dan stemmen we af op welke wijze je graag begeleid wilt worden; middels (video)bellen of in de praktijk.

❍ Verder kun je kiezen voor een losse sessie, bijvoorbeeld ter oriëntatie of als je er even nood aan hebt. Je kunt dit ook zien als een soort 'bijhoudsessie', maar is ook erg fijn als je gewoon even behoefte hebt aan weldadige selfcare; het weer diep verbinding met jezelf.

❍ Ben je gecommitteerd om grondig met jezelf aan de slag te gaan? Dan adviseer ik je om voor een transformatietraject te gaan van 3, 5 of 10 sessies. Hierin kunnen we echt een nieuw fundament leggen, doorbraken realiseren en zul je de verbinding met wie jij in wezen bent (terug)vinden en lichter leven!


Diensten 

In de praktijk én online

Losse Holistische sessieLichaamsgerichte, ervaringsgerichte coaching + therapie vanuit mijn praktijk in Amsterdam Noord en Oost (bluebirds). Veelal een ontspannende, weldadige (tafel)behandeling, waarin ik gebruik maak van reiki, edelstenen, hypnose, regressie, innerlijk kindwerk, klankschaal en/of etherische oliën etc. Het kan ook zo zijn dat we bijvoorbeeld aan de slag gaan met een (familie)opstelling.

Transformatietraject (3, 5 of 10 sessies)


Mocht je nieuw zijn op het gebied van zelfontwikkeling en echt gecommitteerd zijn om grondig met jezelf aan de slag gaan dan adviseer ik je om voor een transformatietraject te gaan van 3, 5 of 10 sessies. Hierin kunnen we echt een nieuw fundament leggen, doorbraken realiseren en zul je lichter gaan leven.
Direct Coaching (DC)Heb je à la minute nood aan begeleiding in jouw proces? Dienen er zich nu ongemakkelijke gevoelens, emoties aan, die je eigenlijk wel direct 'bij de lurven wilt pakken?' Kies dan voor Direct Coaching (DC). We gaan dan samen het ijzer te smeden wanneer het heet is en zo soms al eeuwenoude blokkades die naar de oppervlakte zijn gekomen helen. Je kunt mij voor DC direct appen voor begeleiding. Ik reageer binnen 24 uur op doordeweekse dagen en dan gaan we aan de slag middels; (video)bellen of in de praktijk.


'At the center of your being, you have the answer; you know who you are and you know what you want' - Lao Tzu


Holistische therapie


TherapieMet Holistische therapie gaan we diepgaand in op dat wat jou in het heden belemmert om te leven vanuit jouw essentie. Daar waar je al heel & compleet bent. Waar het rustig, stevig, vredig, licht, vreugdevol en veilig voelt. Je zult ontdekken dat onverwerkte pijnen en verdriet ervoor zorgen dat je in sommige situaties in jouw overlevingsdeel schiet. Waar je geen keuzevrijheid meer ervaart en vaak in conflict komt met jezelf en / of jouw omgeving.

Je raakt bijvoorbeeld steeds geïrriteerd door een bepaalde persoon, ervaart angst in dezelfde soort situaties, haalt jezelf naar beneden als je een fout hebt gemaakt en/of verdoofd jezelf door te veel te werken, eten, roken, drinken etc. Hierdoor kun je je erg verstrikt voelen.

Wat er werkelijk gaande is, is dat jouw overlevingssysteem over datum is. Waar hij je vroeger toen je klein was beschermde, omdat je kwetsbaar en afhankelijk van jouw opvoeder(s) was, werkt hij inmiddels belemmerend. Hij zorgt er namelijk voor dat steeds wanneer jouw emotionele brein een situatie van vroeger ook maar een beetje herkent, je in jouw overlevingsmechanisme schiet. Denk hierbij aan angst, frustratie, woede, vermijding, je klein maken, niet meer voelen etc.

Je kunt dit ook wel zien als het bekende 'muurtje om je heen'. Dit overlevingsmechanisme heeft maar één doel; de deksel stevig op de put houden! Ver weg blijven van onverwerkte pijn, trauma's. Er is dus niets 'mis' met je, jouw alarmsysteem werkt zelfs uitmuntend.

Maar nu we volwassen zijn wordt dit overlevingsmechanisme steeds problematischer. We leven steeds minder vanuit ons gezonde deel en steeds meer vanuit ons overlevingsdeel waar we inschieten als ons traumadeel wordt getriggerd. Dit levert vaak problemen op in jouzelf en in jouw relaties. En bovendien, overleven.. dat is toch geen leven! Dat kost ook enorm veel energie, met vaak burn-out tot gevolg.

In therapie leer ik je bewust te worden van jouw overlevingsmechanisme en bijbehorende overlevingsstrategieën, hoe deze je de weg wijzen naar onverwerkte pijn en verdriet en hoe deze vervolgens te verwerken. Hierdoor verliest het overlevingsmechanisme (deksel van de put) zijn functie en lost op. Zo verkleinen jouw trauma- & overlevingsdeel en groeit jouw gezonde deel. Je wordt weer heel. Dit is heling. In feite was je al heel, maar belemmerden deze laagjes jouw van die essentie.

Je kunt in eerste instantie herkennen dat je in overleving zit aan dat jouw gedrag niet meer vrij voelt. De mate van overlevings- ofwel afweergedrag dat we vertonen is afhankelijk van de hoeveelheid en diepte aan oude pijnen en verdriet er in ons emotionele brein ligt opgeslagen. Test jouw afweerprofiel hier.

In onze sessie maak in intuïtief gebruik van één of meerdere methoden. Ik werk op alle holistische, en elkaar wederzijds beïnvloedende lagen; fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch & spiritueel:energetisch lichaamswerk  |  body based traumawork  |  reiki  |  systemisch werk  |
(familie)opstellingen
  |  Sedona methode  |   emotional freedom technique (EFT)  |  MIR methode  |  innerlijk kindwerk  |  past reality integration (PRI)  |  schaduwwerk  |  regressietherapie  |  hypnose  |  aromatherapie  |  Access (Consciousness) Bars ®  |  (visualisatie) meditatie
leren manifesteren  |


Holistische CoachingCoachingOok in een sessie Holistische coaching (ook op afstand) begeleid ik jou in jouw bewustwordingsproces, waarbij ik werk vanuit een zijnsgerichte oriëntatie. Deze gaat er vanuit dat je al heel & compleet bent.

Meer dan in therapie richt ik mij op waar je naartoe wilt. Ik help je bewustzijn te krijgen op blokkades die jou hinderen in het leven vanuit jouw essentie en het volgen van jouw zielspad. Datgene waarvoor jij hier op aarde bent gekomen met jouw unieke eigenschappen en talenten. Als je  hier mee in lijn leeft, leef je vanuit jouw essentie, vanuit F L ❍ W.

Het leven gaat dan moeiteloos en voelt licht aan. Dit geeft onder meer zelfvertrouwen, energie, voldoening en geluk. Bovendien is dit de ultieme staat van zijn, van waaruit wij ons gewenste leven manifesteren. Van hieruit ontwikkelt jouw ziel zich en leef je jouw volle potentieel. Op deze wijze voeg je jouw unieke waarde aan het geheel toe, zoals het bedoeld is! 

Graag help ik je ontdekken wat jouw zielsmissie is door je te leren jezelf steeds weer in contact, in lijn te brengen met jouw kern / essentie. Vraag jezelf bijvoorbeeld niet af wat je van het leven wilt, maar wat het leven van jou wilt. Tijdens de coaching sessies maak ik gebruik van de volgende methoden & technieken:energetisch lichaamswerk  |  body based traumawork  |  reiki  |  systemisch werk  |
(familie)opstellingen
  |  Sedona methode  |   emotional freedom technique (EFT)  |  MIR methode  |  innerlijk kindwerk  |  past reality integration (PRI)  |  schaduwwerk  |  regressietherapie  |  hypnose  |  aromatherapie  |  Access (Consciousness) Bars ®  |  (visualisatie) meditatie  | leren manifesteren  |


  

Readings Het is ook mogelijk om een persoonlijke video reading te boeken, waarbij jouw eigen huidige proces wordt weergegeven, samen met enkele specifieke zaken over jou die belangrijk zijn in je leven (levensdoel, eventuele angsten, blokkades, talenten,...) Ik gebruik hiervoor verschillende kaartendecks die ik op intuïtie kies.
 

Aan de hand van jouw ingebrachte vraag, thema en/of klacht neem ik een video reading voor je op, waarvan jij jouw persoonlijke link binnen 1 - 5 werkdagen toegestuurd krijgt. Op deze manier kun je ook altijd op een later moment jouw reading opnieuw raadplegen, wanneer je daar behoefte aan hebt.


 

Energetisch lichaamswerkEnergetisch & lichaamswerk 

 


In de holistische sessies pas ik intuïtief energetisch lichaamswerk toe. Reiki vormt hierin een rode draad. Hierbij ligt de focus op het in kaart brengen, reinigen, aanvullen en balanceren van jouw energetisch systeem. Eventuele blokkades worden getransformeerd op dat jouw energie weer optimaal kan stromen. Je zult gaan ervaren dat dit op alle holistische niveaus een helende doorwerking heeft. Dit doe ik door het (door)geven van reiki (universele levensenergie). Daarbij maak ik gebruik van mijn intuïtieve vermogens; helder voelen, helder weten en helder zien.

Naast dat deze behandeling weldadige ontspanning biedt heeft deze behandeling als doel jouw (lichaams)bewustzijn te vergroten, opdat je o.a. beter kunt gaan herkennen wanneer, waar en waarom er spanningen in jouw lichaam ophopen. Middels verschillende (ademhalings-)technieken leer ik je deze (spier)spanningen af te voeren en jezelf ertegen te beschermen. Vanuit deze basis kun je weer meer innerlijke rust gaan ervaren.

Je gaat weer leren voelen wat o.a. belangrijk is voor het aanvoelen van jouw grenzen, wensen (zielsmissie!), verwerken van emoties en het in balans houden / brengen van jouw energiesysteem. Heel belangrijk ook voor de hoogsensitievelingen onder ons!


Mogelijk in te zetten (extra) tools in afstemming met het doel van de behandeling en jouw voorkeuren: 
energetisch lichaamswerk  |  body based traumawork  reiki  |  Sedona methode  |  emotional freedom technique (EFT)  innerlijk kindwerk  |  schaduwwerk  |  regressietherapie  |  hypnose  |  aromatherapie  |  inzichtkaarten  |  tarot  |  begeleide (visualisatie) meditatie  |  edelstenen  |  crystal grid  |  klankschaal  |  koshi  |  ontspannende muziek Do - in yogaIn de holistische sessies verwerk ik naast reiki ook de helende, lichaamsgerichte energie oefeningen van de do-in yoga. Door jouw lichaam de aandacht en daarmee liefde te geven die het nodig heeft, van meridiaanstrekkingen, zelfmassages, het behandelen van acupunten tot bewust bewegen en ademhalen, kunnen we uit ons hoofd komen en in ons lichaam en 'het nu' aanwezig zijn.

Do - in yoga is een Holistische healing art waarmee je vastzittende energie / blokkades opheft zodat je weer verbonden bent met jouw Zelf. Vanuit deze verbinding zal je jouw intuïtie, je innerlijke wijsheid weer kunnen laten leiden op jouw levenspad. Dit kan gaan om blokkades op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en / of spiritueel niveau.


Letterlijk betekent Do 'de weg' en in 'naar binnen'. Ze bestaat uit lichaamsgerichte & energetische oefeningen die jouw zelfhelend vermogen activeren. Door het strekken van de meridianen (energiebanen), lossen blokkades op en kan de universele levensenergie weer vrij door jou heen stromen. Het gaat dan ook niet om hoe het eruit ziet wat je doet, maar om het losmaken en loslaten van deze (soms al heel lang) vastzittende energieën.


Een belangrijk grondbeginsel in de do - in yoga is dat je jouw lichaam eert en nooit forceert.. Door de do - in yoga oefeningen ontstaat fysiek welzijn, mentale helderheid, emotionele stabiliteit, energetische balans en een intuïtief weten wat jouw volgende stap in het leven is vanuit de verbinding met jouw spirituele kern. Alle antwoorden zijn namelijk al in jou aanwezig. Zo kun je jouw levenspad bewandelen vanuit jouw zielsmissie.


At the center of your being, you have the answer; you know who you are and you know what you want' - Lao Tzu Simone van Rees


'Daniëlle creëert een hele warme en veilige energie om diep in je proces te kunnen zakken. Je voelt je gedragen en geleid door haar zachte aanwezigheid en krachtige intuïtie. Ik kan absoluut een traject aanbevelen bij Daniëlle om weer in je lijf te komen en uit je hoofd! 

 

Miriam


'Het was een heerlijke, ontspannen sessie die ook diepgang heeft en veel in beweging zet. Zowel bewust als onbewust. Een heel fijne ervaring! Een selfcare moment die ik iedereen kan aanbevelen!'

 

Anastasia


'Wauw! Ik heb nog nooit zo een goed gesprek gehad als met haar.. Ze heeft me veel inzichten gegeven in het nu, ook wat de lessen zijn en het is zeer kloppend. Ze luistert enorm goed. Door dit gesprek weet ik nu goed hoe ik in mijn kracht kan komen en wat er moet gebeuren zodat deze periode succesvol afgesloten kan worden. Ze was heel accuraat met haar kaarten ze zat er nooit langs. Voor echt persoonlijk inzicht raad ik deze topper aan, ze is eerlijk en enorm oprecht. Ze heeft me echt vooruit geholpen en nu kan ik weer verder. Nog eens bedankt voor al je tijd, moeite en inzicht.' 

Anoniem


‘Dankzij PRI heb ik inzicht gekregen in mijn emoties en waarom ik reageer zoals ik reageer. Deze methode heeft mij veel gebracht omdat ik nu anders reageer op bepaalde situaties en ik beter weet hoe ik hier mee om moet gaan. Bewustwording is key. Daniëlle geeft erg veel aandacht aan je persoonlijke situatie. Ik vond het een zeer prettige samenwerking en wil het iedereen aanraden’.
Madeleine Lestuny


'Een paar weken geleden was ik bij Danielle voor een reiki behandeling. Het was eerst even kijken wat ik nodig zou hebben. Eerlijk gezegd vond ik het best spannend want ik wist niet wat ik kon verwachten. Het was eerst even kletsen met elkaar en daarna ging de behandeling van start. Het was een rustgevende reiki behandeling. Eigenlijk viel ik meteen in slaap en het was heerlijk. Danielle is prettig in de omgang, heeft geen oordeel en is meedenkend en empatisch. Je mag er zijn als persoon en je voelt je gehoord als mens. Eigenlijk klopte de behandeling helemaal voor mij. Ik werd na de behandeling wakker als een lichter mens. Het kaartje wat ze als laatste trok voor mij klopte als een bus en de emoties kwamen los. Dat was eigenlijk ook de boodschap voor mij dat er ruimte is voor emotie. Het is nu alweer bijna 3 weken geleden en ik voel nog steeds dat er als een ui een laagje af is. Heel blij en dankbaar voor! Bedankt Danielle en ga zo door :-)Loes Hintzen


'Daniëlle is een hele fijne behandelaar. Ze luistert, zonder te oordelen, oprecht naar mijn verhaal. Ze duikt dieper naar de kern van mijn vraagstuk, dit kan soms confronterend zijn maar naar mijn mening is dit essentieel om terug in connectie te komen met 'mijn ware zelf'. Het is fijn om dit samen met iemand zoals Daniëlle te doen, ze heeft met hierin goed begeleid. Na een behandeling voelde ik me altijd heerlijk ontspannen. Daniëlle bedankt voor alles!'


Inge Hoogeveen


'Ik beveel een energetische behandeling bij ebb & flow van harte aan. Daniëlle werkt met aandacht, rust, liefde en zorgvuldigheid en schept daarmee een ruimte waarin je weer terug bij jezelf (in verbinding met je eigen energie) kunt komen. Erg fijn om te ontvangen.'


Rozemarijn van Faassen


‘Jeetje, wat bijzonder en wat veel informatie! Wat mega knap. Ik krijg gewoon een healing en een reading in één! Ik ga het zo nog eens luisteren en puntjes opschrijven. Het resoneert absoluut.'


Anoniem


'WAUW! Ik ben stil, kippenvel, geraakt en ontroerd! Daniëlle, wat zie en voel je dit goed! Resoneert helemaal. Komt enorm binnen. Thema's waarvan ik weet dat ze aandacht vragen. Fijn om nu in te zien dat het hart er toch me te maken heeft. (Ergens voel je dat dan wel maar geloof het dan nog niet.. ook wel confronterend.
Pffff echt doeltreffend dit en alles valt toch weer samen, overduidelijk! HART! Zo mooi en puur hoe je dit doet. Dan zie ik dus wel weer hoe sterk die energetische verbinding er is. Ik heb je ook gevoeld. Vrij in het begin begon mijn zonnevlecht aandacht te vragen, enorm te draaien. Toen dacht ik al, oeehhh deze zal aan bod komen, en ja hoor!' Maar echt joh, jij mag zo op jezelf vertrouwen! Mooi hoe je alle stappen zet.'


Anne-Pia Versteeg 'Ik voel me veilig en vertrouwd bij je. En voel dat jij weet waar je mee bezig bent en me de goeie kant op stuurt en helpt.' 


Anoniem


'Wow, dankjewel alvast! Ik heb nu al een heel fijn gevoel na onze babbel! 
Mijn zoontje is nu ook bij mij dus iets moeilijker om uitgebreid te antwoorden maar ik heb wel alvast je boodschap geluisterd. Heeeel herkenbare dingen haal je aan. Er komt heel veel naar boven wat heel herkenbaar is. Zaken die in het verleden ook al tegen mij gezegd zijn. [ ... ]
Ik beluister het vanavond nog eens allemaal rustig opnieuw en maak zeker tijd voor een uitgebreide (persoonlijke) reactie.'
'Vertrouw erop dat wanneer je datgene doet wat heilzaam is voor jou, op de langere termijn ook heilzaam is voor het geheel.
Je bent het geheel.' 

❍ 


Ontspanning, bewustwording & (zelf)heling

Daniëlle is aangesloten bij beroeps- & belangenorganisatie 
Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT)


Daniëlle is aangesloten bij  de onafhankelijke klachten en geschillen commissie
van Geschillen Alternatieve Therapeuten (GAT)

Daniëlle is geregistreerd bij de belangenvereniging
Reiki Vereniging Cirkel